Helena Christensen ostavlja bez daha: Godine joj ništa ne mogu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtwpAhuBwAP/

Bila je jedno od najvećih imena u svijetu modelinga s kraja 80-tih i početka 90-tih godina prošlog vijeka. Za njom su uzdisali mnogi muškarci širom planete, ali je Helena dugo odoljevala brojnim udbaračima. Iako je krajem decembra prošle godine proslavila svoj 50. rođendan, Helena i dalje izgleda besprijekorno što govore i posljednje fotografije na njenom Instagramu.

Ne treba da čudi što ju je legendarni Gianni Verasce proglasio najsavršenijom svjetskom manekenkom jer nekadašnja miss Danske i dalje drđi do sebe i svoje linije. Na pitanje kako održava svoju liniju, Helena je mnoge iznenadila rekavši da svom savršenom izgledu najviše može da zahvali svom metabolizmu, dok se fizičkim aktivnostima i bavljenjem sportom počela baviti krajem svojih tridesetih.

Iako danas sama, prelijepa Helena svojevremeno je bila u vezi sa australskim rock pjevačem i liderom benda “INXS”, Michaelom Hutchencom koji je 1997. godine izvršio samoubistvo. Nakon Hutchenca, Helena je provela pet godina u veti sa Normanom reedusom sa kojim ima sina. Njena posljednja, velika ljubav bio je Paul Banks, frontmen rock benda “Interpol”, sa kojim je raskinula u julu protekle godine.

View this post on Instagram

Looking west 🌚 BTS from upcoming shoot for @tomboybeauty

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti