Melania Trump iskopirala Victoriju Beckham 

Piše: Redakcija
 

Melania Trump, prva dama Amerike kad je u pitanju moda, nikada ne griješi, a njena modna rješenja su prava inspiracija. Dobro je poznato kako lijepa Slovenka ima sjajan modni stil i da s lahkoćom slaže kombinacije kojima je teško pronaći manu.

Modni stručnjaci se slažu kako je ova atraktivna brineta jedna od najbolje obučenih prvih dama pa je mnogi često nazivaju jedinom pravom nasljednicom legendarne Jackie Kennedy. 

Melania Trump se u Washingtonu sastala s direktorom ONDCP-a Jimom Carroll iz američkog Odseja za nacionalnu politiku kontrole droga, na temu strategije borbe protiv zloupotrebe narkotika. Kao i obično, uvijek elegantna, oduševila je modnim odabirom kojem nema šta da se prigovori. Zgodna brineta igrala je na kartu minimalizma što se i ovoga puta pokazalo dobitnim.

Iskombinovala je tuniku od tamnog teksasa s dva džepa i ukrasnim rubom s potpisom Victorije Beckham s bež ‘cigaret’ pantalonama dodatno naglasivši vitki struk s pojasom od teksasa.

Istu teksas košulju/tuniku koja može da se kombininuje na mnoge načine, nosila i sama dizajnerika Victoria Beckham u junu prošle godine.

Ovaj sofisticirani izgled zaokružila je bež sandalama i pomno stilizovanom kosom s lagano uvijenim krajevima i diskretnom šminkom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti