Sve glasnija šuškanja: Lady Gaga i Bradley Cooper imaju aferu?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @sylviazuk

Po izlasku filma „Zvijezda je rođena“ u kojem su glavne uloge imali Lady Gaga i Bradley Cooper, sve su glasnija šuškanja kako se kod ovog dvojca ipak rađa nešto više od prijateljstva. Hemija između pjevačice i dugogodišnjeg glumca je neosporna.

https://www.instagram.com/p/BpARezIAixu/

Naime na dodjelu nagrada Grammy, Lady Gaga stigla je bez svog zaručnika Christana Carina, a kako njenim obožavateljima tako i javnosti nije dugo trebalo da primjete kako nije nosila skupocjeni zaručnički prsten, koji obično se skida s prsta. Odmah nakon uočavanja ovakvog detalja počela su nagađanja kako je pjevačicina veza naišla na velike probleme, a navodno uzrok je Bradly Cooper.

https://www.instagram.com/p/Btk3RqGAP0n/

Također, uveliko kruže glasine kako holivudski miljenik žena Bradley Cooper i njegova partnerica, manekenka Irina Shayk, su naišli na velike probleme u svojoj vezi. Prema pisanju stranih medija izvor blizak paru izjavio je kako su njih dvoje već duže vrijeme nesretni zajedno, a zbog njihovih različitosti sve se više udaljavaju jedno od drugog. Još jedan od problema jeste taj što i Bradly i Irina imaju različite interese kada je u pitanju njihov privatni život.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti