Lady Gaga ima novu tetovažu: Ružu na leđima posvetila Bradleyu Cooperu?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Pjevačica Lady Gaga odlučila je nakon brojnih nastupa i učešća na prestižnim dodjelama nagrada iz oblasti muzike i filma, napravraviti malu pauzu. Vrijeme odmora, pjevačica je iskoristila kako bi uradila nove tetovaže. Iako ih ima već nekoliko, Gaga se ovoga puta odlučila za tetovažu ruže koju je uradila preko cijelih leža. Vidno raspoložena, pjevačica je uživala u kreaciji novih tetovaža, a fanove je zanimalo da li njena nova tetovaža ima neku posebu simboliku.

-Srećan Dan zaljubljenih! Tetovaža u čast “La vie en rose”, moj kičmeni stub je sada ruža- napisala je Gaga u opisu fotografije.

Mnogi smatraju kako je njena nova tetovaža plod ljubavi, a svi sa veliko sigurnošću tvrde kako je Gaga svoju novu tetovažu posvetila Bradleyju Cooperu sa kojim je doživjela veliku slavu nakon filma “Zvijezda je rođena”. Nova tetovaža dodatno je podgrijala sumnje u njihovu tajnu vezu budući da pjevačica već duže vremena na javne događaje dolazi bez pratnje svog partnera Christiana Carina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti