Justin Bieber ponovo odložio proslavu vjenčanja, Hailey ima napade panike

Piše: Redakcija

Nakon što su prošlog septembra tajno rekli “da” ispred oltara, pop pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin planirali su da ponove ceremoniju za prijatelje i porodicu 1. marta, međutim, kako različiti izvori tvrde, došlo je do promjene plana.

Kako je izvor blizak paru objasnio, za sve je kriva Hailey! Naime, manekenka već nekoliko sedmica unazad dobija panične napade kad god se sastane s timom koji planira vjenčanje. Navodno je jako uznemirena zbog gomile novinara koji će biti tamo i osjeća veliki pritisak oko toga kako će da izgleda i da li će gosti biti zadovoljni.

– Svaki put kada treba da planiraju veliki dan, Hailey krene da povraća … i to nekoliko puta zaredom, vjenčanje joj stvara užasan stres – tvrdi izvor.

I dok njen novopečeni suprug pokušava da joj pruži podršku, njegova porodica smatra da Hailey “uništava zabavu” i da je “jako dosadna”.

– Justin je razapet između želje da bude sa svojom suprugom i pomogne joj da prevaziđe anksioznost i napade panike i svojih roditelja koji žele da ovjekoveče njegov brak svadbom od milion dolara – priznao je izvor.

Venčanje je planirano na Havajima i svi oko Justina se raduju velikom jednosedmičnom odmoru. Kako je izvor objasnio, njemu nije lako jer zna da će u jednom trenutku morati da natjera Hailey da se suoči sa svojim strahovima.

Pored toga, drugi izvor je odao da je sve samo farsa za medije i da se njihov brak navodno raspada.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti