Ella poslala dirljivu poruku tati Dini: Tata, ako gledaš, sve je ok. Imam muža koji me čuva i voli

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Ella Dvornik jutros je iznenadila sve objavom da se udala za dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea u Las Vegasu. Nakon što je obožavatelji na društvenim mrežama zatrpali čestitkama, Ella im se u novoj objavi zahvalila, a poslala je i dirljivu poruku svom ocu, Dini Dvorniku. 

– Hvala svima na čestitkama. Jedino je falio tata da me odvede do oltara, ali je u srcu uvijek i zauvijek. Tata ako gledaš, sve je ok. Imam muža koji me čuva i voli. Fališ nam puno, puno. I sretan rođendan mojoj najdivnijoj mami, tvojoj ženi. Ljubav se zove imenom tvojim i našim – napisala je Ella na Facebooku. 

– Nedostaje mi naša porodica, ali nisi zaboravljen. Nadam se da si dobro. Voljela bih da si ovdje, ali vidjet ćemo se brzo u drugom životu – dodala je na Instagramu. 

Podsjetimo, Ella i Charles vjenčali su se nakon pet godina veze i tri godine zaruka. U novembru 2017. postali su roditelji kćerkice Balie Dee. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti