Nataša Bekvalac sprema veliku žurku za prvi rođendan svoje mezimice

Piše: Redakcija

FOTO; INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bslc98hg6Jc/

Pjevačica Nataša Bekvalac posljednjih dana sprema se za veliko porodično slavlje zbog kojeg je jako uzbuđena. Nakon nekoliko dana porodičnog odmora koje je provela sa kćerkicama na čarobnom Kopaoniku, Nataša je odlučila napraviti veliku zabavu povodom provog rođendana malene katje.

-Dok pripremam najbolju žurku u gradu za njen prvi rođus, gledam fotografije mog najljepšeg dana ljubavi- napisala je Nataša uz sliku iz porodilišta koja je snimljena ubrzo nakon Katjinog rođenja.

Nataša je na najbolji mogući način ušla u novu godinu, a nakon sjajnog nastupa na dodjeli “MAC” nagrada, vlada veliko interesovanje za njenim nastupima u Regionu. Nataša je najavila kako trenutno radi na novim pjesmama koje bi uskoro trebale ugledati svjetlost dana.

View this post on Instagram

❄☃️🌊volim te.❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti