Lijepa Španjolka u novoj ulozi: Penelope Cruz dizajnirala za Swarovski

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btl1MHWHPSG/

Španjolska glumica Penelope Cruz odlučila je napraviti malu pauzu kada je riječ o glumi i posvetiti se dizajnerskom poslu. Na inicijativu predstavnika poznate kompanije “Swarovski”, Penelope je dizajnirala posebnu liniju nakita koja će se uskoro naći na tržištu. U saradnji sa “Atelier Swarovski”, glumica je za potrebe nove proljetnje kolekcije učestvovala je u stvaranju dvije linije, “Fine Jewelry” i “MoonSun”.

Pored ove dvije kolekcije, proljetnu kampanju činit će i linija “Created Diamonds” od dragog kamenja i 18-karatnog zlata. Iako je glumica i prethodnih godina sarađivala sa poznatom juvvelirskom kompanijom, na njeno lično insistiranje, odlučila se oprobati i kao glavni kreator novih proizvoda, a sudeći prema fotografijama koje su objavljene na zvaničnoj Instagram stranici “Atelier Swarovski”, penelope je odradila sjajan posao.

Kako bi stavila potpis na cjelokupnu kampanju, glumica je bila idealan model koji je predstavio najnovije proizviode za koje već sada vlada veliko interesovanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti