Objavljen kućni video Nicole Scherzinger: Pjevačica slomljena, ne izlazi iz kuće niti odgovara na pozive

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bsd_kFnnfSJ/

Pjevačica Nicole Scherzinge potpuno je slomljena nakon što su hakeri objavili njen kućni video koji je nastao još dok je bila u vezi sa vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Par koji je prije četiri godine prekinuo osmogodišnju vezu, snimio je kućni video za koji Nicole nije mogla ni pretpostaviti da će nekada biti objavljen. Nicole nije demantovala da je tokom veze sa Hamiltonom napravila nekoliko ovakvih snimaka, ali se oduvijek nadala da će to ostati između njih dvoje.

–Nicole je slomljeno srce kada je saznala da je video procurio u javnost– izjavio je izvor blizak poznatoj pjevačici.

Prema nekim saznanjima, video je do sada ima više od 280 hiljada pregleda, a stručnjaci iz oblasti IT-a tvrde kako se video više ne može zaštititi ili izbrisati sa mreže jer postoji mogućnost da su već sada napravljene na stotine kopija.

View this post on Instagram

Night 3… #andreabocelli

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Nakon raskida, Lewis je često bio u društvu prelijepih manekenki, a gotovo da ni danas ne propušta sve velike zabave širom Los Angelesa. Trenutno se nalazi u vezi sa Ruskinjom Anastasiyom Kvitkovom koji su mediji odavno proglasili ruskom Kim Kardashian.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti