Glumica iznijela kritike na račun preminulog kreatora: Lagerfeld je bio loša osoba

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt_tbbvhGv8/

Glumica Jammela Jamil oglasila se povodom smrti kreatora Karla Lagerfelda nazvavši ga lošom osobom, zbog čega je izazvala brojne negativne komentare. Dok su se brojne slavne ličnosti opraštale od čuvenog modnog dizajnera, glumica je putem svog Twitter naloga iznijela svoje nimalo pozitivno mišljenje o idejnom tvorcu modne kuće “Chanel”.

-Nemilosrdan ženomrzac koji se gnušao debljine ne bi trebalo da se nalazi po cijelom internetu kao neki svetac koji je okarakterisan kao čovjek koji je otišao prerano. U njegov talenat ne sumnjam, ali nije bio dobra osoba- napisala je Jammela na svom Tviteru.

https://twitter.com/jameelajamil/status/1098005640461586432

Ona je uz svoju objavu podijelila i članak koji je Lagerfelda opisao kao jako lošu osbu. Jameela je poznata kao jedna od rijetkih glumica bori protiv dijeta i uljepšavanja fotografija, a zalaže se za javno prikazivanje ženskih mana i pozitivan odnos prema sopstvenom tijelu. Iako su mnogi već sada oštro reagovali na njenu posljednju objavu, mnogi su se složili s njenom izjavom rekavši kako je glumica jedna od rijetkih koja je javno progovorila o temama o kojima se nerado govori u svijetu showbizza.

Pročitajte još