Victoria Beckham otkrila kojom navikom izluđuje Davida

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Victoria Beckham je uspjela srušiti svoju reputaciju ‘čistunice’ u YouTube videu u kojem pokazuje jedan dan u svom užurbanom životu. 

Supruga bivšeg fudbalera Davida Beckhama poznata je po svojoj uštogljenosti i urednosti, a njena je soba potpuni kontast. Provela je fanove po svojoj neurednoj njujorškoj hotelskoj sobi i priznala: “Moja soba je kao smetlište”.

Pokazala je nepospremljen krevet, razbacani kofer, dok je u kupatilu slično stanje s neurednim kozmetičkim torbicama, a svuda su losioni i korištene blazinice.

Otkrila je i kako njena emarnost izluđuje Davida koji je još 2006. otkrio da pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i da sve oko njega mora biti poravnato u ravnu liniju i spareno. 

– On je jako, jako uredan, dok ja patim od bacilofobije pa sve mora biti čisto i dezinficirano, ali sam jako neuredna. Što možete? – rekla je Victoria.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti