Emina Jahović ponosna na sina: Yaman je budući šampion

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtTR9QsnbB8/

Pjevačica Emina Jahović pohvalila se na svom instagramu zanimljivim videom kojim je iznenadila mnogobrojne obožavaoce. Nakon burnog životnog perioda koji je iza nje, Emina se odlučila za život u Istanbulu kako bi bila što bliže svojim sinovima Yavuzu i Yamanu. Mnogi su već ranije očekivali kako će sinove nekada poznatog muzičkog para nastaviti roditeljskim stopama, no to se ipak nije dogodilo. Emina je to potvrdila posljednjim videom na kome se vidi njen stariji sin Yaman koji je odlučio baviti sportom, i to skijanjem, a prema maminim riječima, to mi ide od ruke.

–Moj sin Yaman vrijedno vježba kako bi ušao u juniorsku skijašku reprezentaciju Turske. Izuzetno sam ponosna na tebe, sine moj. Samo naprijed– napisala je Emina pored videa objavljenog na Instagramu.

Pjevačica je i ranije isticala kako bi voljela da njeni sinovi odaberu svoj životni put bez bilo kakvog pritiska, iako je priznala da se potajno nadala da bi barem jedan od njih krenuo njihovim stopama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti