Melania Trump svojom haljinom izazvala burne reakcije javnosti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSblbZEgaxA/

Prva dama SAD Melania Trump pojavila se juče zajedno sa suprugom, Donaldom Trumpom u Miamiju gdje su prisustvovali javnom skupu na kojem se Trump obratio predstavnicima venecuelanske zajednice. Iako je njegov politički govor bio usmjeren na sve težu situaciju u Venecueli, Melanija je za ovu priliku odabrala neobičnu šarenu haljinu za koju su mnogi rekli da joj ne pristaje, shodno ozbiljnosti situacije.

No, iako je naišla na brojne osude zbog odjevne kombinacije koju je izabrala, modni kritičari smatraju da je haljina sa cvjetnim dezenima pun pogodak kojim je Melania još jednom potvrdila kako se zbog svog stila zasluženo nalazi na vrhu liste kada su u pitanju supruge najistaknutijih svjetskih zvaničnika.

Haljina je djelo sve popularnije urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst, dok je cjelokupni outfit, melania začinila crvenim salonkama sa visokom petom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti