Gwyneth Paltrow odustaje od Marvelovih filmova: Prestara sam za superheroje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btmxn_0lFkz/

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow saopštila je da više neće glumiti u “Marvelovim” filmovima, poznatim po superherojima. Na ovu odluku došla je nakon što je postala svjesna činjenice da joj je 46 godina, i da je krajnje vrijeme da prestane “glumiti heroje”.

-Previše sam stara da bih nosila to odijelo- izjavila je glumica aludirajući na lik Pipper Potts koji je igrala u filmovima “Iron Man” i “Avengers”.

Glumica je priznala da je u početku odbila ulogu jer je prolazila kroz težak raskid s Bradom Pittom. Ona je dodala kako nije željela da se odseli u Englesku radi snimanja filma te je odbila ulogu bez razmatranja.

-Veoma sam srećna što sam imala priliku da glumim u ovakvim filmovima, budući da su me dugo nagovarali da igram u njima. Tada sam razmišljala na drugačiji način, nisam mogla da čitam ništa jer sam prolazila kroz veoma težak period- priznala je glumica.

Ipak, ističe kako je snimanje filma “Iron Man” za nju bilo nevjerovatno iskustvo, shvativši tada zbog čega publika toliko uživa u ovakvim filmovima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti