Novi trend na modnoj sceni: Poznata manekenka promovira jeftinu garderobu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bi2LQuFhSZT/

Nekada glavno lice “Victoria’s Secret” Adriana Lima, pojavila se na gala večeri “Hollywood za nauku”, održanoj u Los Angelesu. Manekenka je privukla veliku pažnju pojavivši se u neobišnoj asimetričnoj haljini jarkih boja čime je potvrdila da se modeli iz 80-tih uveliko vraćaju na scenu.

Haljina je kreacija Davida Kome, dizajnera koji je posljednjih nekoliko svojih kracija prilagodio kupcima koji nisu u mogućnosti izdvojiti velike sume novca za haljine najpoznatiji brendova. Serija njegovih proizvoda na slobodnom tržištu košta od 500 do 2 hiljade dolara što se smatra jako pristupačnim, obzirom koliko koštaju haljine drugih kreatora. Zbog toga je Lima bila idealan model i još jednom potvrdila da i “jeftine” krpice mogu izgledati glamoruzno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti