Sa samo pet godina: Kćerka Kim Kardashian dobila prvu naslovnicu

Piše: Redakcija

Nije tajna da North, kćerka poznate reality zvijezde Kim Kardashian, već sada, a zbog svojih slavnih roditelja, uživa veliku popularnost u medijima, no, sada je ta popularnost otišla korak dalje. Naime, uprkos činjenici da ima samo pet godina, North se već našla na naslovnici, a riječ je o najnovijem izdanju WWD lifestyle magazina.

–  North, moja lijepa i moderna djevojčica dobila je svoju prvu naslovnicu. Ona voli modu i ljepotu i uživala je u snimanju – napisala je, između ostalog, ponosna Kim ispod fotografije na svom Instagram profilu. 

Iako su pojedini fanovi bili oduševljeni ovim angažmanom, postoje i oni koji smatraju da je North jednostavno premlada za ovakve stvari. No, pomijeranje granica u tom smislu je svakako nešto na šta smo navikli kada su članice Kardashian porodice u pitanju. Naime, North je tako od  sedmogodišnjeg Caidena Millsa, sina je rappera Consequence, kojeg na društvenim mrežama predstavljaju kao njenog dečka, za Valentinovo dobila poklon vrijedan 1500 dolara. 

View this post on Instagram

🥰🥰🥰

A post shared by Caiden Mills (@caiden817) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti