Jelena Tomašević ima novi hobi: Muzika će malo da pričeka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BkVoyfYg3LX/

Pjevačica Jelena Tomašević posljednjih sedmica održala je nekoliko sjajnih nastupa. No, i pored najavljenog velikog solističkog koncerta koji je zakazan za 14. mart u Sava Centru u Beogradu, Jelena uvijek pronađe malo vremena za sebe. Tako je bilo i ovaj put, kada se pjevačica odlučila za partiju kuglanja sa kćerkom Ninom.

View this post on Instagram

😁😍

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Iako nije poznato ko je imao više sreće, Jelena i njena mezimica sigurno su uživali u vremenu koje su zajedno provele. Jelena i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, dugo su od javnosti sakriti svoju kćerku, a šarmantni glumac često je istica kako ne vidi ništa loše u tome, navodeći da je njihovu kćerku tako i bolje, obzirom na veliku popularnost koju uživa poznati par.

No, ne prođe niti jedan zvaničan datum, rođendan ili proslava da presretna mama ne objavi poneku diskretnu fotografiju svoje mezimice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti