J Lo ili Amal Clooney: Kojoj bolje stoji ova haljina?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuTue-HAZo7/

Holivudska glumica i pjevačica Jennifer Lopez pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u izazovnoj haljini modnog dizajnera Toma Forda, u istoj onoj haljini koju je prije samo godinu dama, supruga Georga Clooneyja, Amal, nosila tokom “Met gala” zabave.

View this post on Instagram

#Oscars2019 💋💋💋

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nakon što je objavljena informacija da će upravo Jennifer biti jedna od prezenterki tokom dodjele Oscara, brojni stilisti dali su se u potragu za idealnom haljinom koju će latino diva nositi tokom svečane ceremonije dodjele najprestižnije filmske nagrade. Brojni stilisti koji su bili angažovani na izboru haljine za J Lo, odlučili su da to bude upravo Fordova haljina.

No, iako i jedna i druga imaju zaista zavidnu liniju, morale su biti veoma oprezne i paziti kako koračaju noseći Fordovu haljinu koja je toliko uska, da je prema mišljenju mnogih, u njoj gotovo i nemoguće slobodno koračati. Kako se snalša Amal, a kako Jennifer, prosudite sami.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti