Ed Sheeran: Važna informacija za koju je uskratio fanove

Piše: Redakcija

AFP

Kako prenose strani mediji, poznati pjevač Ed Sheeran i njegova vjerenica Cherry Seaborn vjenčali su se u decembru prošle godine, a ovu su informaciju sve do sada držali u tajnosti. Naime, njih dvoje su se navodno odliučili za malu i privatnu ceremoniju kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a sudbonosno “da” su jedno drugom rekli u Wingfieldu, dok su brak proslavili u obližnjem pabu. 

– Ed se oženio samo nekoliko dana prije Božića, bilo je privatno i mirno. Samo Edovi najbliži školski prijatelji, članovi porodice i sveštenik su bili na ceremoniji. Njih 40 ukupno – rekao je izvor blizak paru. 

Podsjećamo, par se vjerio u decembru 2017. godine, a pjevač je prošle godine otkrio kako on i zaručnica već nose prstenje kako niko ne bi znao jesu li se i kada vjenčali. No, veće slavlje par, navodno planira  za nekoliko mjeseci, a ono što je zanimljivo je da svoju sadašnju suprugu Ed poznaje još od djetinjstva. 

View this post on Instagram

📸 @marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti