Zvijezda Beverly Hillsa u teškom stanju: Luke Perry pretrpio moždani udar

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Američki glumac Luke Perry juče je hospitalizovan u jednoj bolnici u Los Angelesu nakon što je doživio težak moždani udar. Glumac koji se proslavio ulogom Dylana u hit seriji “Beverly Hills” iz 90-tih godina prošlog vijeka, doživeo je moždani udar u svom domu u Los Anđelesu. Nakon anonimnog poziva, prvi su se na njegovoj kućnoj adresi pojavili vatrogasci koji su provalili u glumčevu kuću, nakon čega je ubrzo na mjesto događaja stigla i hitna pomoć.

Glumac koji se proslavio ulogom “lošeg momka” u tinejdžerskoj hit seriji, trenutno je angažovan na snimnju novih epizoda serije “Riverdale”. Američki mediji izvještavaju kako je Perry moždani udar doživio baš na dan kada je TV kuća “Fox” objavila da će uskoro započeti snimanje novih epizoda serije “Beverly Hills” u kojoj će se naći nekoliko glumačkih imena iz originalne postave. Ipak, nekoliko sedmica ranije, Perry je izjavio da nije prihvatio ponudu i da na veliko razočarenje brojnih fanova neće igrati u nastavku popularne serije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti