Nakon Oliviera i Andresa, da li je Andre Balazs konačno muškarac koji će Kylie odvesti pred matičara

Piše: Redakcija

Kylie Minogue i Andre Balazs novi su par kojeg u stopu prate paparazzi. Andre je bio u vezi s Cameron Diaz i Umom Thurman, no niti jedna nije uspjela obuzdati njegov osvajački karakter. On je jedan od najpoznatijih neženja, a svi se pitaju može li džepna Venera osvojiti zauvijek njegovo srce, piše Daily Mail.

Hoće li Kylie, australska pop diva koja je vodila bitku sa rakom dojke, i na kraju je dobila, konačno pronaći sreću u ljubavi? Prvo su njeni fanovi mislili da će pred oltar stati sa francuskim modelom i glumcem Olivierom Martinezom, međutim, raskinuli su i on je na kraju oženio kolegicu, glumicu Halle Berry.

Nakon ovog ljubavnog kraha, Kylie je morala preboljeti i raskid veze sa modelom Andresom Velencosom.

– Još uvijek patim zbog ovog bolnog prekida. Plakala sam svaku noć, ali sam nastavila sa životom – izjavila je ne tako davno pjevačica.

Možda će Andre biti baš taj…

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti