Kylie Jenner ne može da vjeruje: Travis je varao tokom turneje?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt7nGKenGkv/

Nakon što je prije par dana saznala da se njena najbolje prijateljica Jordyn Woods u jednom noćnom klubu ljubila sa košarkašem Tristanom Thompsonom, partnerom njene polusestre Khloe, Kylie Jenner je odlučila njihovu zajedničku liniju šminke staviti na rasprodaju. No, on što ju je dodatno potreslo jeste saznanje da je nakon izdaje svoje prijateljice doživjela još jedno razočarenje.

View this post on Instagram

baby #2?

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kako prenosi sajt “TMZ”, Jenner je nedavno otkrila da ju je njen partner Travis Scott već duže vremena varao sa nekoliko djevojaka sa kojima je provodio vrijeme nakon nastupa. Reper je navodno zbog spomenutog skandala odložio koncert u Baltimoreu, dok je njegov menadžer izjavio kako je Travis zbog lošeg zdravstvenog stanja posljednjih dana bio primoran na ovakav potez.

“TMZ” takođe saznaje kako je Kylie dobila čvrste dokaze o Travisovoj preljubi, zbog čega je reper odlučio prekinuti turneju i vratiti se u njihov dom kako bi izgladio situaciju.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti