Otkriveno zašto Meghan Markle i Priyanka Chopra više nisu u dobrim odnosima

Piše: Redakcija

 

Činjenica da se glumica i bivša misica Priyanka Chopra nije pojavila na baby showeru koji je Meghan Markle nedavno organizirala za sve prijatelje u New Yorku, pokrenula je glasine o tome da njih dvije više nisu u dobrim odnosima. Naime, kako prenose strani mediji, Chopra vojvotkinji od Sussexa zamijera to što se nije pojavila na njenoj svadbi s pjevačem Nickom Jonasom. 

Upravo to je, navodno, razlog zbog kojeg se Chopra nije pojavila na Meghaninom baby showeru, a od vojvotkinje, navodno, očekuje i izvinjenje. Naime, kako je otkrio izbor  blizak Chopri, glumica smatra da je Meghan ovim potezom pokazala da ne poštuje njihovo prijateljstvo, posebno s obzirom na činjenicu da je ona prisustvovala Meghaninom vjenčanju s Harryjem. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti