Evo šta je Khloé Kardashian poručila Jordyn Woods: Ti si razlog zbog kojeg se moja porodica raspala

Piše: Redakcija

Ako je suditi po porukama koje jedni drugima posvećuju na društvenim mrežama, drama oko Khloé Kardashian, Jordyn Woods i Tristana Thompsona se neće smiriti u skorije vrijeme. Naime, iako su i prije imali problema u vezi Khloé i Tristan su raskinuli zbog činjenice da ju je on prevario s Jordyn, koja je inače najbolja prijateljica jedne od Khloéinih sestara. No, prevara nije jedino što Khloé zamjera Jordyn. 

– Ukoliko probavaš da se “sačuvaš” time što ćeš o svemu govoriti u javnosti, umjesto da si mene nazvala privatno da mi kažeš: “Izvini”, barem budi iskrena kada je ono što se desilo u pitanju. Ti si razlog zbog kojeg se moja porodica raspala – napisala je Khloé, a u poruci je tagovala i Jordyn. 

Naime, nedugo nakon što je Khloé donijela odluku da raskine sa svojim partnerom, s kojim ima kćerku True, Jordyn je izjavila da je do razmjenjivanja nježnosti između njih dvoje došlo zbog toga što je ona bila pijana, te je dodala da se ničega ne sjeća. 

– Pristaa bih čak i na to da me priključe na detektor laži. Želim da ljudi znaju istinu. Znam da im je ova situacija otežala pokušaj da ostanu zajedno i to razumijem, ali ja nisam razlog zbog kojeg je to tako – izjavila je Jordyn. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti