Danijela Dvornik proživljava novu mladost: Potreban mi je izazov

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtVm7AanHPs/

Blogerica Danijea Dvornik posljednjih mjeseci proživljava drugu mladost, a svakodnevni treninzi postali su njena “poslastica”. Do prije samo par godina, Danijela se borila s prekomjernom težinom zbog čega je često bila depresivna. Ipak, takvi dani sada su prošlost, a uticajna blogerica, pohvalila se na svom Instagramu fotografijom koja je nastala nakon još jednog napornog treninga.

-Odradila sam trening. Počela sam raditi s trenerom, budem ga pokazala, jer su mi treninzi postali dosadni, jer ne mogu preći svoju granicu, jer me treba nagaziti, jer želim rezultate, jer želim osjetiti bol u mišićima, jer želim da mi opet bude zabavno i motivirajuće- napisala je Danijela na svom Instagramu.

Posebnu radost u Danijelin život unijela je unika Balie Dee sa kojom je Danijela provele nekoliko nezaboravnih dana, dok su njena kćerka Ella i novopečeni zet Charles bili na nezaboravnom putovanju koje su iskoristili kako bi brakom ozvaničili svoju dugogodišnju vezu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti