Glumica se probudila iz kome: Ljekari ne žele otkrivati više informacija

Piše: Redakcija

Srbijanska glumica Neda Arnerić preksinoć je u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, gdje su ljekari krajnjim naporima uspjeli da je spasu. Glumica se tokom današnjeg dana, probudila iz kome, ali je njeno stanje i dalje ozbiljno.

-Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati- navodi izvor blizak glumici.

Prema saznanjima srbijanskih medija glumica je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj ljekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno liječenje. Neda Arnerić je hospitalizovana u srijedu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gdje je primljena na odjeljenje toksikologije u jako teškom stanju.

-Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA- navodi se u saopštenju predstavnika za medije ispred VMA.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti