Ženi se Bali – beg

Piše: Redakcija

Turski glumac Burak Özçivit, kojeg pamtimo po ulozi Bali – bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”   ženi se kolegicom iz serije “Drmuša” Fahriye Evcen. Fahriye je također poznata našoj publici po ulozi u Nedžle u seriji “Kad lišče pada”. Par još uvijek nije potvrdio ovu vijest, i svoju privatnost čuva od javnosti, no, turski mediji prate sve njihove objave na društvenim mrežama.

Među zadnjim fotografijama koje su objavili na Instagramu je i ona na kojoj se vidi kako  Özçivit pozira u Fahriyinom stanu.

Par se upoznao prije dvije godine na snimanju serije “Grmuša”, tada se navodno rodila i hemija među njima, zbog čega je glumac raskinuo zaruke sa manekenkom Ceylan Capa. Kćerka turske modne dizajnerice i popularni glumac su nakon prekida ostali prijatelji što potvrđuje i njen dolazak na otvaranje Burakovog restorana u Istanbulu “Bali – beg”. Kada su turski novinari vidjeli Ceylan među zvanicama, u prvi mah se posumnjalo da će se njih dvoje pomiriti, no očito je sada da o pomirenju nije bilo govora. Fahriye je ipak bila fatalna za zgodnog Buraka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti