Vlatka Pokos: Naše top zvijezde su jeftine i vulgarne

Piše: Redakcija

Pjevačice i voditeljice Vlatke Pokos nije dugo bilo u medijima, no, kada se pojavila odlučila je kritički progovoriti o današnjem stanju na domaćoj estradi.

– Šokirana sam u kojoj je mjeri zavladala jeftina prizemna balkanska muzika. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv Balkana, ondje ima i divne muzike te emocija – kazala je Vlatka Pokos prilikom gostovanja na “Radio Dalmaciji”.

Dodala je i to da ovo što se danas pjeva kao i kompletna ikonografija koja to prati za mlade nije zdrava.

– Ta vulgarnost, žena može biti seksepilna, a da ne bude jeftina i vulgarna. Naše top zvijezde po meni su jeftine i vulgarne. Devedesetih su se pratili svjetski trendovi, a sad se prate balkanski – ističe Pokos.

Njenim gostovanjem bavili su se mnogi hrvatski mediji, možda i stoga što je komentirala svoj odnos sa Severinom.

– Nikada nismo imale nekih razmirica. To što danas Severina radi meni se ne sviđa. Ja samo znam da se nisam promijenila, a za nju ne znam – istakla je Vlatka, prenosi “Večernji list”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti