Burak Özçivit iznenadio fanove: Turski glumac otvorio instagram nalog nerođenom sinu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt8vTfeFG1I/

Turski glumac Burak Özçivit kojeg domaća publika zna kao Bali bega iz hit serije “Sulejman Veličanstveni” najnovijim potezom iznenadio je svoju mnogobrojnu publiku. Naime, Burak je na Instagramu otvorio nalog za svog sina Karana, kojeg će u aprilu roditi Burakova supruga, glumica Fahriye Evcen. Iako se njgovo rođenje očekuje za nekoliko sedmica, Karana na Instagramu već sada prati više od 80 hiljada fanova.

Ovaj potez slavnog glumca izazvao je brojne kontroverze, a fanovi “Bali bega” smatraju da je Burak ovim potezom zloupotrijebio nerođenog sina u marketinške svrhe, dok drugi pak mise, kako je se glumac odlučio na ovaj potez kako bi na vrijeme zaštitio svog sina od lažnih Instagram naloga koji su već sada počeli da se pojavljuju na ovoj društvenoj mreži.

Međutim, među brojnim komentarima na Burakov posljednji potez, nalaze se i oni koji smatraju kako se radi o svjetskom trendu, budući da su brojne holivudske zvijezde odavno pokrenule naloge za svoje najmlađe na nekoliko različitih društvenih mreža.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti