Jennifer Lopez prošetala u novim cipelama: Da li je ovo veliki zalogaj za Latino divu?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bp8EIVLgZoD/

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nedavno je snimljena na putu do svoje nove rezidencije u elitnom dijelu Los Angelesa, Malibuu. Lopez je zajedno sa svojim partnerom Alexom Rodriguezom kupila vilu koja će joj u budućnosti poslužiti kao kuća za odmor, budući da već posjeduje veliku vilu sa imanjem u Bel Airu.

https://www.instagram.com/p/Bunp-7wFuEm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ono što je svima zapalo za oko jesu nove cipele koje je u šetnju nosila J Lo. Sa potpeticom visokom čak 15 santimetara i platformom od 4 santimetra, mnogi smatraju kako je ovo bio veliki izazov, čak i za nekoga iskusnog kao što je Lopez. No, kako kod Jennifer ništa nije slučajno, dokazuju i ove cipele koje su produkt modne kuće “Charlotte Olympia”, jednog od omiljenih brendova slavne pjevačice.

https://www.instagram.com/p/BunqIHqFG5M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti