Nakon 17 godina uspješnog rada Severina i Tomica Petrović raskinuli saradnju?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BfbkpDYAbrF/

Hrvatski mediji posljednjih dana uveliko govore o raskidu saradnje Severine Kojić i njenog dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrović. Vijest koja se proširila brzinom munje mnoge je iznenadila, budući da su tokom prethodnih 17 godina Severina i Petrović ostvarili veoma uspješnu saradnju koja je krunisana spektakularnim koncertima najveće hrvatske zvijezde širom Regiona. Kako saznaje “Jutarnji.hr”, Severina i Petrović su se sukobili prije nekoliko dana, nakon čega su pale i teške optužbe, zbog kojih je sve očiglednije kako nekada uspješni partneri prekidaju svoju saradnju.

Isti izvor navodi kako je Petrović odlučio prekinuti saradnju sa Severinom, dok takođe postoji verzija koja govori kako je Severina već prije nekoliko dana obavjestila Tomicu da je njihovom zajedničkom radu došao kraj. Tome u prilog ide i činjenica da se petrović, koji je i kućni prijatelj slavne pjevačice, nije pojavio na proslavi sedmog rođendana njenog sina Aleksandra, što je mnogima bilo jako čudno, budući da niti jedno slavlje u porodici poznate pjevačice nije moglo proći bez prisustva njenog menadžera.

Isti medij pokušao je kontaktirati Severininog supruga Igora Kojića za kojeg kruže priče kako je nakon raskida saradnje sa Petrovićem, upravo on preuzeo menadžersku ulogu i u veoma kratkom vremenu već ugovorio nekoliko nastupa u Beogradu. Ni dugogodišnji saradnici hrvatske pjevačice, Edvin Softić i Dario Draštata, nisu željeli previše komentarisati glasine koje govore o njenom raskidu saradnje sa Petrovićem.

Tomica Petrović već više od 25 godina aktivno se bavi menadžerskim radom, a u prethodnom periodu ostvario je sjajnu sa radnju sa brojnim muzičkim imenima poput Petra Graša, te bendova Haustor, Hladno Pivo i Majke, čiji je menadžer bio nekoliko godina. Bliski Severinini saradnici i dalje ne mogu vjerovati da je došao kraj saradnje nje i Tomice Petrovića za kojeg mnogi smatraju da joj je bio poput starijeg brata koji je vodio računa ne samo o njenoj karijeri, već i o mnogim privatnim obavezama. Ipak, sumnja da je mogući razlog njihove saradnje taj, što Severina želi svoju karijeru povjeriti suprugu Igoru, mnogima i dalje ne zvuči kao istinita priča.

https://www.instagram.com/p/BQusbJKA2nj/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti