Jelena Perčin: Morala sam da se vratim na posao, plate su male, od nečega mora da se živi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BjC7boQhYO_/

Hrvatska glumica Jelena Perčin, nakon šest mjeseci porodiljskog odsustva vratila se poslu. Glumica ističe da je njenom povratku pozorišnom radu kumovala finansijska situacija, budući da su troškovi života nakon dolaska bebe, postali veći.

-Da se nisam vratila na posao plata bi mi bila niža za 50 odsto i ja to finanskijski ne mogu da podnesem. Mi smo podstanari, a tu su i stvari za bebu- rekla je perčin koja u narednom periodu očekuje podjele za novu pozorišnu sezonu.

Osim što se bavi glumom, Jelena je i profesorica u Prvoj privatnoj gimnaziji u Zagrebu gdje predaje Dramsku nastavu đacima od prvog do trećeg razreda. Ipak, glumica ističe kako će joj prilično biti teško jer nakon mjeseci svakodnevne brige o svojoj kćerkici, sada će zbog poslovnih obaveza imati manje vremena za svoju porodicu. No, Jelena ne brine jer će njen suprug, crnogorski glumac Momčilo Otašević preuzeti većinu obaveza oko kćerkice na sebe.

-Maša kada vidi Momčila, to je smijeh i samo smijeh. Oboje su radost u kući. Ja sam zabrinutija, više mislim na budućnost, onda me njih dvoje resetuju od mojih briga- istakla je glumica koja pored svega ima još jednu veliku brigu.

Naime, iako su u braku, Momčilo je zbog kompleksnih zakona koji važe u Hrvatskoj, tek nakon vjenčanja s Jelenom stekao pravo na jednogodišnji boravak u zemlji.

-Kćerka mu je rođena u Hrvatskoj, Hrvatica je, žena mu je Hrvatica, ali Bože moj. Poštovaćemo zakone. Nakon pet godina Momčilo ima pravo da zatraži hrvatsko državljanstvo- rekla je glumica.

Pročitajte još