Da li David vara Victoriju s ovom ljepoticom?

Piše: Redakcija

Zapadni mediji svako malo objave kako brak između Victorije (44) i Davida Beckhama (50) ne štima i da su pred razvodom. Sada je otkriveno da je Beckham švrlja sa strane, i to sa Helen Christensen (43), koja već više od dvije decenije očarava planetu svojim seksepilom i jedinstvenim stavom. 

Ljepotica iz Danske ubraja se u jednu od najljepših žena u historiji, a Posh ne želi da je vidi ni blizu svog supruga. Oni su postali prijatelji u decembru prošle godine, a upoznali su se na jednoj zabavi u Miamiju i tada je nastao čuveni selfi od kojeg se Victoriji diže kosa na glavi.

 

Kako pišu strani mediji, Victoria je veoma nervozna zbog Davidovog prijateljstva, a Helena je čini posebno nervoznom jer su njih dvoje, otkad su se upoznali, “stalno u kontaktu”.

Navodno je i Viktorija trebalo da prisustvuje toj proslavi, ali nije otišla zbog obaveza, ali sada se sigurno kaje i kipti od bijesa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti