Dala Omerović dobila životnu bitku: Malena lavica se oporavlja nakon uspješne terapije

Piše: Redakcija

FOTO: FACEBOOK
https://www.facebook.com/dalicalavica/

Jednogodišnja djevojčica Dalal Omerović uspješno se oporavlja nakon posljednje terapije saopšteno je na Facebook stranici “Za Dalal”. Dalal koja je protekle godine oboljela od leukemije prošla je kroz niz jako teških terapija, a hrabrost koju je pokazala probudila je najdublje emocije kod mnogih. U posljednjoj objavi na Facebook stranici “Za Dalal” navodi se kako je kako se malena Dalal trenutno uspješno oporavlja zahvaljujući krajnjim naporima ljekara, ali i hrabrošću malene heroine.

-Dragi prijatelji, draga armijo, naše dove, molitve su uslišene hvala Bogu. Nalaz punkcije koji smo čekali je potvrdio dosadašnje, stanice donora su u potpunosti zamijenile one koje su nosile čudovište u tijelu naše lavice, naše Dalal. Ona je dobila svoju bitku, a i svi vi s njom! Sreći nema kraja, i ovo je još jedan dokaz snage koju nosimo u nama, podrške koju možemo pružiti i kada nešto zaista želimo da je to moguće ostvariti uz Božiju pomoć, pa i ono što ljudi kažu da je nemoguće. Hvala vam dobri ljudi, za svaki vid podrške, za svaku poruku, akciju, za sve. U narednim danima ćemo imati detalje o povratku i daljem liječenju čemu ćemo posvetiti posebnu pažnju i obavijestiti vas. Svim ženama, majkama, svakoj heroini koja nosi svoje breme, a pored toga čini ovaj svijet posebnim, želimo sretan 8. mart. Heroine dana su naša Dalal i njena majka- navodi se u saopćenju na Facebook stranici “Za Dalal”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti