Severina: Uspješne žene treba da se njeguju i uživaju, ne bi trebalo ništa da rade

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BueUpK9hO8T/

Pjevačica Severina Kojić posljednjih sedmica vrijedno promoviše svoj novi album “Halo” na kojem se našlo nekoliko pjesama koje svojim stilom i zvukom slobodno možemo svrstati u nekoliko muzičkih pravaca, što je ujedno bio i njen cilj. Severina je istakla kako je željela udovoljiti svojoj publici i za svakoga spremiti po nešto.

-Nisam mogla da se odlučim za jedan stil, jer zapravo ni ne znam šta to znači- izjavila je popularna Seve.

Pored toga što je svoju publiku iznenadila novim albumom koji sadrži pjesme različitog zvuka i ritma, jedna njena izjava, ostavila je poseban pečat, a na opšte iznenađenje mnogih, Severina je istakla kako se ona zapravo ne identifikuje sa feministicama.

-Mislim da uspješne žene ne bi trebalo ništa da rade. Svaka uspješna žena treba mir, da se njeguje. Ništa karijera, mnogo smo sebi zadali zadataka, treba nam samo ljubav, mir i njegovanje- rekla je popularna pjevačica i svojom izjavom izazvala burne reakcije i raspravu publike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti