Holivudski glumac se u potpunosti transformirao za potrebe novog filma

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BehLOWBBY5G/

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca, Tom Hardy trenutno je angažiran na snimanju novog filma “Fonzo” u kojem tumači lik Al Caponea, čuvenog vođu kriminalne organizacije iz Chicaga. Sudeći prema posljednjim fotografijama koje su se pojavile u javnosti, Hardy je za potrebe uloge nabacio nekoliko kilograma zbog čega je u potpunosti izmijenio lični opis. Pored dubokih ožiljaka na licu i viška kilograma, glumac je za potrebe uloge obrijao muževnu bradu i pustio kosu. No, za njega ovo nije prvo takvo iskustvo budući zbog čega mu nije bilo teško da postigne potrebnu kilažu.

-Neću se drastično mijenjati za Caponea kao što sam za ulogu Bena u filmu “The Dark King Rises”. Čini mi se da sam tada ipak malo previše naštetio svom tijelu, pogotovo s debljanjem- izjavio je Hardy.

Film koji se već nekoliko sedmica snima na više lokacija govorit će o događajima iz života čuvenog gangstera nakon njegovog izlaska iz zatvora kada je već uveliko patio od demencije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti