Tatjana Dragović traži novčanu pomoć od Zagreba za treće dijete

Piše: Redakcija

Taj iznos, čija je visina određena 1. jula 2011., Tanji će biti isplaćen ako joj zahtjev bude odobren, u jednakim godišnjim obrocima tokom šest kalendarskih godina i ako se ne preseli u drugi grad dok se pomoć ne isplati u cijelosti.

Bivša supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića, s kojim ima dvoje djece sina Emanuela (7) i kćerku Amber Mariju (11), treće dijete u vezi sa 24-godišnjim Vlahom Arbulićem, djevojčicu Luce, rodila je u privatnoj poliklinici Podobnik. Prvo dvoje rodila je u u Münchenu, pa je htjela i Luce, no kako se malena požurila na svijet, nije bilo druge nego da je rodi u Zagrebu. Cijena poroda carskim rezom u poliklinici Podobnik inače se kreće oko 20 tisuća kuna (cc 5.000 KM).

Brzo se oporavila, pa je već 20-ak dana nakon poroda s Goranom Ivaniševićem, s kojim je ostala u iznimno dobrim odnosima, otputovala na vikend u Italiju.

Boravili su tamo tri dana, Ivanišević na ATP Champions Touru, a Tanja Dragović navodno u šopingu u Milanu i Genovi, usputno se opuštajući i obnavljajući garderobu.

Njen dečko Vlaho Arbulić, inače maneken i student iz Dubrovnika s kojim sada živi u stanu u strogom centru Zagreba, u Dalmatinskoj ulici, koji je Ivanišević prepisao na Tatjanu Dragović, ostao je, kako se pisalo u medijima, čuvati kćerkicu, piše Jutranji.hr.

 

Pročitajte još