Glumica progovorila o nasilju koje je preživjela: Tukao me je, ali nisam željela da ga napustim

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtnJhDJHY4B/

Glumica Evan Rachel Wood jedna je od rijetkih dama iz sfere javnog života koja je nakon godina tišine i torture koju je proživjela u vezi, odlučila otvoreno rpgovoriti o teškim danima koji su iza nje. Naime, Evan je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se jasno vide modrice na njenim rukama i svojim fanovima objasnila o čemu se zaista radi. Glumica je priznala kako je tokom prethodne veze proživjela najstrašnije trenutke svoga života, dodajući da je zbog toga u jednom trenutku počela sama sebi nanositi povrede za koje je rekla da su bile njen odbrambeni mehanizam.

-Okidač upozorenja. Prije dvije godine bila sam u vezi u kojoj sam se samopovrijeđivala- napisala je glumica pored fotografije koju je objavila.

https://www.instagram.com/p/Bu4HaGoHB7o/

Ona je istakla kako je to smatrala jedinim načinom da se odbrani, jer je za nju u tom trenutku bilo neprihvatljivo o problemu razgovarati sa bilo kim, jer se plašila još većeg nasilja.

-Svaki put kada bi me fizički napao, ja sam sebe povrijeđivala kako bih ga razoružala. Zlostavljanje je prestajalo samo privremeno. Očajnički sam željela da nemilosrdno zlostavljanje prestane, ali sam se plašila da ga napustim- priznala je glumica.

U jednom od svojih prvih javnih nastupa nakon raskida veze, Evan je priznala kako ovo nije prvi put da je na svojoj koži osjetila šta znači fizičko nasilje. Glumica je mnoge šokirala priznavši da ju je prije nekoliko godina njen bivši dečko u dva navrata silovao, zbog čega je bila na ivici nervnog sloma, a njenoj karijeri prijetio je kraj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti