Treća sreća: Udaje se Heidi Klum

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsUPL1DDJTC/

Poznata njemačka manekenka Heidi Klum objavila početkom godine da ju je partner Tom Kaulitz zaprosio. Mnogi su bili iznenađeni informacijom da je Heidi nakon dva braka odlučila započeti ljubavnu romansu sa 16 godina mlađim muškarcem, a samo desetak mjeseci kasnije objavila je informaciju da se udaje. Manekenka je posebno radosna zbog činjenice da je njeno četvoro djece odlično prihvatilo njegon novog partnera za kojeg kaže kako se prema njima odnosi kao pravi otac.

Djeca obožavaju Toma. Ne mogu da dočekaju vjenčanje. Bit će veoma uključeni u ceremoniju- rekla je Heidi u razgovoru za magazin “Closer”.

Koliko je Heidi zaista zaljubljena i sama je priznala rekavši jednom prilikom da je bila spremna udati se za Toma tog februarskog dana kada su se upoznali. Ističe, kako nije sumnjala da će je Tom ubzo zaprositi jer je od prvoga trenutka osjetila veliku energiju koja je vladala među njima.

View this post on Instagram

Heute vor einem Jahr ……❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

-Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osjećala da će se to dogoditi jer smo odmah klinknuli- izjavila je Klum.

View this post on Instagram

I L❤️VE Sundays 😍

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi iza sebe ima dva braka i četvoro djece. Manekenka se 1997. godine udala za stilistu Rica Pipina, ali je njihova ljubav potrajala svega 5 godina. Ubrzo nakon razvoda, Heidi je upoznala Flavia Briatorea, talijanskog biznismena sa kojim je dobila kćerku, a uprzo nakon saznanja da je u drugom stanju, Heidi je raskinula njihovu vezu. Nekoliko mjeseci kasnije, upoznala je muzičara Seala sa kojim se vjenčala 2005. godine. Manekenka i svjetska muzička zvijezda su tokom deset godina braka dobili troje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti