Ne pojavljuju se u javnosti ali su uvijek uz nju: Braća Jelene Karleuše najteže trenutke proveli sa sestrom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1197538210264837&set=pb.100000260084474.-2207520000.1552475568.&type=3&theater

Ubrzo nakon tužne vijesti o smrti Divne Karleuše, veliki broj prijatelja dugogodišnje radio voditeljice, došao je u dom njene kćekre Jelene Karleuše kako bi joj izjavili saučešće. Među brojnim prijateljima, saradnicima i kolegama sa estrade, u Jelenin dom stigao je njen otac Dragan sa jednim od sinova koje je dobio iz drugog braka. Iako se rijetko pojavljuju u javnosti, Jelenina polubraća, Ivan i Nikola, sve vrijeme su bili uz sestru kako bi joj pružili riječi utjehe.

Jelena nikada u javnosti nije željela komentarisati odnos sa braćom iz očevog drugog braka, ali je jednom prilikom izjavila da sa njima ima veoma korektan odnos. Ipak, Ivan se na svom Facebook profilu prije nekoliko mjeseci pohvalio porodičnom fotografijom na kojoj pozira u društvu brata Nikole i sestre Jelene.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti