Lady Gaga demantirala navode o trudnoći, ali je jednim potezom zagolicala maštu fanova

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Pjevačica Lady Gaga posljednjih mjeseci privlači pažnju medija širom planete, posebno zbog velikog uspjeha na posljednjoj dodjeli Oscara. Ubrzo nakon razvoda veridbe sa Christianom Carinom, svi su govorili da je glavni razlog njenog raskida njen posebno blizak odnos sa Bradleyjem Cooperom sa kojim je ostvarila veliki uspjeh u filmu “Zvijezda je rođena”. Ipak, pisanje jednog američkog tabloida o tome da je pjevačica u drugom stanju, pokrenula je brojne rasprave na društvenim mrežama, a mnogi su odmah prstom pokazali upravo na Coopera kao mogućeg oca njene bebe. Pjevačica nije dugo čekala, pa je na svom Twitteru demantirala glasine o trudnoći i pri tom otkrila jednu tajnu.

-Glasine da sam trudna? Da, trudna sam i očekujem #LG6″- napisala je Gaga.

Svi su bili iznenađeni njenim posljednjim tvitom, ali je ubrzo stiglo odgovor pjevačice kojim je fanovima otkrila tajnu svoje posljednje objave. Naime, “#LG&” je oznaka za njen šesti album koji je u pripremi, a za koji je i sama pjevačica potvrdila kako se radi zasigurno o njenom najboljem materijalu do sada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti