Zvijezda filma o Harry Potteru teško bolestan: Glumac se nakon dugo vremena pojavio u invalidskim kolicima

Piše: Redakcija

Jedan od omiljenih likova filmova o “Harry Potteru” Robbie Coltrane, pojavio se nakon više od tri godine odsustva iz javnosti u invalidskim kolicima. Popularni “Hagrid” se već godinama unazad bori sa osteoartritisom zbog čega nije u stanju hodati, a bolovi koje svakodnevno osjeća su ponekad neizdrživi. njegovi fanovi bili su oduševljeni kada se nedavno pojavio na otvaranju jednog zabavnog parka, a vidno izmoreni Coltrane otkrio je da ga u narednom periodu očekuje operacija u SAD nakon koje bi njegovi bolovi trebali biti manjeg intenziteta.

-Robbie je u konstatntnim bolovima već godinama, a koljeno mu sve više propada. U invalidskim kolicima su ga doveli i odveli sa događaja, što je bio veliki šok za fanove koji su navikli da gledaju kao snažnog i visokog Hagrida. Sve ga to mnogo frustrira, ali se nada da će se vratiti na noge nakon operacije- ističe izvor blizak Coltranea.

Iako vidno izmoren, Robbie je rekao kako se nada da će nakon operacije biti u mnogo boljem fizičkom stanju, i dodao da bi se nakon oporavka mogao vratiti poslovnim obavezama. Glumcu je teško oboljenje dijagnostikovano početkom 2016. godine, ali je zbog prekomjerne težine morao biti podvrgnut rigoroznim dijetama kako bi operacija bila moguća.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti