Britanska glumica šokirala svijet: Bila sam bliska sa nekoliko producenata što mi je pomoglo tokom karijere

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu-7LddAupV/

Britanska glumica Charlotte Kirk izjavila je za britanske medije da je svojevoljno pristala da bude u intimnim odnosima sa nekoliko producenata kako bi dobila ulogu na filmu. Charlotte je potvrdila informaciju da ju je milijarder James Parker kontaktirao SMS porukom u kojoj je je “ponudio” životnu ulogu.

-Dođi odmah u hotel “Bel Air”. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovjekom kojeg ćeš ikada upoznati- napisao joj je on u poruci.

View this post on Instagram

Behind the scenes today 😜shot by Joe Simpson

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

Charlotte je odmah otišla u hotel gdje je upoznala jednog od glavnih ljudi kompanije “Warner Bros” sa kojim je provela nekoliko časova u hotelskoj sobi, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Iako se već nekoliko dana sprovodi istraga protiv nekoliko producenata poznate filmske kompanije, Charlotte je odlučila stati u odbranu optuženih, rekavši kako je ona, kao i druge mlade glumice, pristajala na njihove “ponude” te da tu ne vidi ništa problematično.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti