Spiderman protiv Kardashianovih: Glumac oštro kritikovao celebrity porodicu

Piše: Redakcija

FOTO: FACEBOOK
https://www.facebook.com/174729939258247/photos/a.174731045924803/1277122602352303/?type=3&theater

Glumac Andrew Garfield posljednjih mjeseci ne štedi riječi kako bi javno kritikovao sve veću popularnost reality programa koji su u potpunosti okupirali TV ekrane širom SAD. Popularni “Spiderman” imao je šta za reći kada je u pitanju najpoznatija reality porodica u svijetu, Kardashianovi, koje je nazvao najvećim neprijateljima mladih koji svakodnevno na različite načine i kroz nekoliko emija, reklama i pojavljivanja uživo, vrše veliki “pritisak” na sve one koji gledaju i prate TV i online programe.

-Ako danas pitaš predškolca šta bi volio da bude kada poraste, reći će ti: “Poznat”. I koga da krivimo? To je efekat “Kardashian”. Povraća mi se od toga, činjenice da samopromocija i opsesija slavom mogu da budu normalni. Srce mi se slama- izjavio Garfield.

Glumac je dodao kako je užasnut činjenicom da su ljudi sve više opsjednuti popularnošću za koju bi žrtvovali sve, pa makar, ona trajala i samo nekoliko minuta.

View this post on Instagram

😛

A post shared by Wdb (@kardashians) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti