Khloe Kardashian kreće u borbu za puno starateljstvo nad kćerkom

Piše: Redakcija

Njen cijeli svijet se vrti oko kćerke True nakon skandaloznog prekida s partnerom i ocem djeteta Tristanom Thompsonom. Tako ne čudi najnovija vijest da Khloe Kardashian želi osigurati svojoj 11-mjesečnoj kćerki ljepšu budućnost pa čak i ako to znači borbu za potpuno i isključivo starateljstvo. 

Izvori za Hollywood Life tvrde da Kardashianka želi napokon vratiti svoj život, ali i život njene kćerke na mjesto, a to znači da će poduzeti baš sve da zaštiti True od skandala koje svakih toliko zakuha njen bivši dečko. 

– Khloe se brine za budućnost svoje kćerke i spremna je boriti se za starateljstvo nad njenom jedinicom – priznaje izor za HollywoodLife. 

View this post on Instagram

☾ Mommy and Baby True ☾

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

– U kontaktu je s porodičnim advokatom kako bi osigurala da nikada ne izgubi starateljstvo nad True čak i ako se Tristan odluči boriti za isto. Iako je financijski potpuno osigurana, još uvijek raspravlja o alimentaciji sa svojim advokatom jer želi da je sve s True i Tristanom ‘na čisto.

Khloe, ipak, još uvijek priželjkuje da Tristan ima normalan odnos sa svojom kćerkom i dopustit će mu redovite posjete, ali želi biti sigurna da je ona primarna osoba u životu djevojčice. 

View this post on Instagram

Great Morning!!!! 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti