Özcan Deniz dao braku drugu šansu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Već danima se šuška o razvodu slavnog turskog glumca Özcana Deniza i njegove 20 godina mlađe supruge Feyze Aktan. Međutim, jedan od najpopularnijih Turčina odlučio je stati na kraj glasinama i raščistiti stvar sa svima. 

Prema pisanju turskih medija, par je  prolazio kroz veliku bračnu krizu, međutim sudeći prema novoj fotografiji na njegovom Instagram profilu problemi su iza njih. Zaljubljeni par na njoj pozira, te su zajedno svima poslali poruku: “Je li sve dovoljno jasno???”, napisao je Deniz u opisu i dematirao glasine o razvoju. Na Instagram storyju podijelio je još jedan dokaz – fotografiju njihovog sinčića Kuzeya: “Ovo je još jedan bonus”, napisao je glumac.

Foto: Instagram

Navodno, probleme u njihovom odnosu stvarala je rastrošnost njegove mlađe supruge, a neki su navodili da je presudila velika razlika u godinama.

Özcan i Feyze su se vjenčali prošle godine u martu, već u aprilu su dobili sina Kuzeja. Glumac je 11 godina bio je oženjen za Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći da joj vrati novac jer ga je prvih godina uzdržavala u Njemačkoj, ali taj spor nikada nije dobila.

https://www.instagram.com/p/BvGZR3Pn-m3/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti