Jelena Karleuša nekoliko sati ležala pored tijela mrtve majke, sve dok je nisu prevezli u mrtvačnicu

Piše: Redakcija

Nakon smrti Divne Karleuše 3. marta mnogo se piše o njenom, ali i o životu njene kćerke Jelene. Kao što svi već znamo Jelena je bila mnogo vezana za svoju majku Divnu, a po povratku u Beograd saznala je da joj je majka preminula. Po dolasku na aerodrom „Nikola Tesla“, pop diva se uputila u majčinu kuću gdje je zatekla njeno bezivotno tijelo. Kako navodi Kurir, Jelena se nekoliko sati nije mogla odvojiti od beživotnog tijela majke, nekoliko sati ležala je pored nje, dok tijelo nije prevezeno u mrtvačnicu.

– Ona nije bila svjesna šta se dogodilo, pogotovo kada je ušla u kuću i vidjela Divnu kako leži mrtva. Zagrlila ju je i poljubila. Nije se mogla odvojiti od nje. Prijatelji, tetka i brat su je pustili da se isplače, ali scena je bila tužna i jeziva – rekao je izvor za spomenuti portal, pa dodao da je pjevačica Divnu željela ispratiti kako spada. 

– Uz pomoć tetke Danijele i prijateljice, Jelena je okupala majku, a potom joj je odjenula najljepšu odjeću i našminkala je. Više puta je ponavljala i postavljala joj pitanje zašto ju je ostavila, zašto je morala otići i zna li koliko je voli, ali nažalost, nije mogla dobiti odgovor na to. Nekoliko sati se nije odvajala od Divne. Gledala ju je bez treptaja, plakala i mazila sve vrijeme. Ona od šoka nije razgovarala, a u nekoliko navrata je i vrištala. Njen najbolji prijatelj i menadžer, Zoran Birtašević, nije je ispuštao iz vida niti jedne sekunde, a usput se trudio završiti sve obaveze oko sahrane telefonskim putem. Jelenina tetka Danijela i prijateljica Jovana Dakić također su bile uz nju i pazile je jer je bila u teškom stanju – otkrio je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti