Brooke Shields: Agassi je slomio sve pehare zbog moje scene sa Leblancom u “Prijateljima”

Piše: Redakcija

Zvijezda “Plave lagune”, Brooke Shields u svojim memoarima “Bila je djevojčica: Stvarna priča o majci i meni” napisala je kako je njen bivši momak, a danas suprug bivše teniserke Steffi Graf, Andre Agassi bio jako ljubomoran zbog jedne scene koju je snimila u seriji “Prijatelji”.

Naime, ona je imala gostujuću ulogu u spomenutom serijalu i usred scene u kojoj za večerom liže prst Joeyju, kojeg igra Matt Leblanc, došao je Agassi i počeo se manijakalno smijati. Brooke se prisjeća kako joj je rekao da ona ovom scenom od njega pravi budalu, te da je sjeo u svoj auto i iz Los Angelesa se odvezao kući u Las Vegas.

– Čim je došao kući polomio je sve pehare koje je imao; uključujući i one iz Wimbledona i US Opena – piše ona, a prenosi Globe magazin.

Uprkos ovoj svađi njih dvoje su se vjenčali u aprilu 1997. godine, a dan kasnije, prisjeća se Shields, ona se pokajala zbog vjenčanja. Željela je biti mlada, ali ne i u braku, ne još, kaže ona.

U svojim memoarima ona napominje kako su bivšem teniskom asu trebale tri godine da nadomjesti slomljene pehare.

Šta je krenulo loše u njihovom braku? Brooke tvrdi da su zbog radnih obaveza vrlo često bili razdvojeni, i njihova veza je samo postojala. Kasnije je zapisala kako se Agassi jednog dana slomio i priznao joj da je prvu polovinu njihove veze uzimao kristal met drogu.

[nggallery id=564]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti