Jessie J bez dlake na jeziku: Da, imam celulit, imam i ogledalo

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrBenAyn1U8/

Pjevačica Jessie J nedavno je objavila fotografiju na svom Instagramu koja je postala predmet rasprave. Jessie koja na fotografiji pozira u kupaćem kostimu dobila je brojne kritike zbog njenog fizičkog izgleda, a mnogima je zasmetalo to što pjevačica javno pokazuje obnažene fotografije na kojima se može vidjeti njen celulit.

-Bile su mi potrebne godine da ovako ofarbam kosu. Moja nijansa je boja mog raspoloženja. A za te koji mi govore da imam celulit, znam. Imam ogledalo- poručila je Pjevačica.

https://www.instagram.com/p/BvRzGqkndy5/

Jessi koja je od oktobra protekle godine u ljubavnoj vezi sa glumcem Channingom Tatumom prije nekoliko mjeseci na koncertu podijelila je sa obožavaocima svoju intimu objelodanivši da joj je saopšteno da neće moći da se ostvari kao majka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti