Šta zapravo rade asistenti holivudskih zvijezda

Piše: Redakcija

Da posao asistenta nije uvijek najbolji vidjelo se u petak navečer kada su glumci Colin Farrell (42), Danny DeVito (74), Nico Parker (14) i Eva Green (38)  bili su glavne zvijezde londonske premijere filma “Dumbo” redatelja Tima Burtona (60).

Dok su potpisivali autograme i pozirali s obožavateljima koji su ih čekali satima, baš tada se Eva Green našla u problemu, jer je trebala da se službeno fotografira, ali zaboravila je izvaditi žvakaću gumu na vrijeme iz usta. Na crvenom tepihu u pomoć priskočila joj je njena lična asistentica.

Naravno, trenutak u kojem Eva vadi žvaku iz usta i stavlja je u ruku nadobudne pomoćnice zabilježile su i kamere, a fotografije su odmah postale hit na društvenim mrežama.

– Ovo je definitivno novi opis posla asistenta/asistentice holivudske zvijezde – dok neki/neke pridržavaju haljine i nose torbice, ovu gospođu zapao je malo prljaviji zadatak. Nadamo se da će zbog ovoga dobiti povišicu, zaslužila ju je! – našalili su se neki komentatori.

https://www.instagram.com/p/BvTwfTzlUqz/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti